top of page
Handels- og fragtbetingelser

 

Generelle oplysninger

 

Orle Studio

CVR: 41798068

Kingosvej 28

8700 Horsens

 

+45 41177976

mail@stineorle.dk

 

 

Produkter

Alle produkter er håndlavet og der vil derfor være små variationer i form, farve og størrelser. Produkterne er lavet af stentøjsler og brændt ved så høje temperaturer, at lerets overflade lukker sig fuldstændigt. Produkterne kan derfor tåle maskinvask - både glaserede og uglaserede overflader.

Levering

Forsendelse koster 55 kr. pr. ordre. Jeg sender ordren hurtigst muligt inden for en uge. Jeg sender på nuværende tidspunkt kun i DK med DAO. Pakken forventes leveret inden for 2-4 dage, når jeg har sendt den afsted. Skulle pakken mod forventning være beskadiget ved modtagelsen, så kontakt både mig og forsendelsesfirmaet. Du er altid velkommen til at afhente din ordre på min adresse gratis. 

Fortrydelsesret og returnering

Ønsker du at returnere din ordre, skal du sende den retur senest 14 dage efter, du har modtaget din vare. Du betaler forsendelsen og er ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Så husk at pakke varen godt ind og husk en kvittering ved indlevering af pakken. Jeg bytter kun til andre produkter, og har du bestilt en specialfremstillet vare bortfalder fortrydelsesretten. 

2. sorteringsvarer, prototyper mm. byttes ikke. 

bottom of page