OBS: Grundet barsel har jeg desværre ikke mulighed for at tage imod bestillinger og udbyde kurser frem til det nye år 2023. Min webshops er fortsat åben, dog kan du forvente et par dages længere leveringstid. Derudover har jeg altid produkter på hylderne, som du er velkommen til at komme og kigge efter aftale. Du er altid velkommen til at skrive til mig med spørgsmål eller andet :)
Workshop og kurser

 

Kunne du tænke dig at opleve glæden ved at skabe og prøve at have fingrene helt nede i leret? 

Jeg udbyder forskellige kurser i keramik, hvor du, uanset om du har arbejdet med keramik før eller ej, får mulighed for at prøve kræfter med materialet og basisteknikkerne inden for hånddrejning. Kurserne er for maks. to deltagere ad gangen, så undervisningen vil være meget fokuseret med god ro og tid til at komme omkring det hele.

Kurserne nedenfor er basis. Hvis du har specifikke ønsker om at lære andre teknikker eller dele af processen, er du altid velkommen til at kontakte mig - så skræddersyer jeg et program til dét, du gerne vil lære at skabe. 

"Skaberglæde. 
Jeg elsker at videre-formidle glæden ved at skabe med sine bare hænder."

 

Send mig en mail hvis du godt kunne tænke dig at prøve kræfter med keramik og gerne vil bestille tid til et af mine kurser.

 

IMG_7651-kopi.JPG
Keramiker for en dag

Få et indblik i værkstedets gang, keramikkens arbejdsprocesser og prøv kræfter med at dreje ler. 

IMG_7604-kopi.JPG
Drejekursus

Lær de basale teknikker ved drejeskiven - her får du mulighed for at dreje, afdreje og til sidst glasere dine emner. 

IMG_3500.JPG
Formning

Diverse keramik-workshops og events både i og ude-af-huset i samarbejde med Anna Lund Keramik.

"Det har været en helt fantastisk dag i selskab med Stine, og vi er stadig helt begejstrede. Det var hyggeligt, behageligt, sjovt og meget lærerigt - de fire timer gik meget hurtigt.
Vi er overrasket over, hvor meget vi fik mulighed for at lave, og det var fedt, at vi fik vist lidt forskellige teknikker.
 
Stor ros til Stine for at være så nærværende overfor os alle tre imens hun skulle lære os de forskellige teknikker og rette op på diverse skævheder"

Jesper 45 år, Keramiker for en dag

"Vi snakkede om kurset hele på vej hjem, og vi har kun stor ros til Stine, som sørgede for os, hjalp og var meget lyttende.
Stine er et tålmodigt og åbent menneske, som vi begge nød at besøge"

Laura 38 år, Keramiker for en dag

"Vi kan kun anbefale Stine til andre der enten vil arbejde med keramik eller blot trænger til at prøve noget nyt"

Jesper 45 år, Keramiker for en dag