top of page
Ler & Vin

 

Onsdag d. 16. august kl. 19-22   UDSOLGT

Torsdag d. 14. september kl. 19-22 UDSOLGT

 

Torsdag d. 12. oktober kl. 19-22  UDSOLGT

Vi laver ler og drikker vin i mit værksted.

Workshop med plads til 6 deltagere (min. 18 år)

 

Pris: 600 kr. pr. person. Pris er inkl. materiale og brændinger af to emner samt vin og snacks.

 

 

Dette kursus giver dig mulighed for at snuse til keramikhåndværket og smage en god vin imens. Vi skal hygge os, så ta' din veninde, ven, søster, bror eller mor under armen og kom og nyd hinandens selskab på en anerledes måde!

 

Jeg vil gennem aftenen dele min viden og erfaringer inden for keramik, hvor fokus er at lære materialet at kende og formgive ler ved hjælp af basale modelleringsteknikker. 

Kurset er for alle (dog skal man være fyldt 18 år) - om du er nybegynder eller har arbejdet med ler før, så hjælper og guider jeg dig undervejs, som du har behov for.

Vi skal arbejde med stentøjsler og håndforme kopper og skåle.

I prisen får du mulighed for at skabe to emner. Hvis du er produktiv, må du gerne lave flere emner imod en merbetaling.

De emner, du skaber, vil jeg efterfølgende efterbearbejde, brænde og glasere for dig. Du har mulighed for at vælge imellem 3-4 glasurfarver. Omkring 3 uger efter kurset er dine emner færdige, og du kan hente dem på min adresse. 

Det er en god idé, at tage tøj og sko på, som må blive beskidt.

Ler kan nemt vaskes af, men processen kan støve og svine en smule.

AFBUD: Der opkræves 300kr. i gebyr ved afbud der er foretaget en uge før kursusstart. Dvs. senest afbud d. 9. marts, hvis ikke du ønsker at betale gebyr.

OBS: Hvis der er færre end 4 tilmeldte forbeholder jeg mig retten til at aflyse eller flytte arrangementet til en anden dato. Hvis dette sker, så får du selvfølgelig dine penge tilbage. 

Mit værksted er i vores kælder, hvor jeg bor privat. Man skal derfor ned ad en trappe for at komme i mit værksted. Er man dårligtgående eller har andre gener ifht. at gå på trapper kontakt venligst mig.

IMG_4389.heic
IMG_8503.JPG
Ler, vin, ja tak! Send mig en mail hvis du vil booke en plads.
Husk og skriv hvilken dato (:

 

bottom of page