Håndlavet keramik

 

Alle mine produkter er skabt af mig i mit værksted. Mine designs er karakteriseret af det umiddelbare, enkle og funktionelle. 

Mine produkter er klassiske i den forstand, at jeg arbejder med afbalanceret formgivning og tidløse overflader og farver, som passer ind i alles hjem - også om 10 år.

Da al keramik her på siden er lavet i hånden er ikke to produkter ens. Jeg arbejder i stentøjsler og brænder mine produkter ved så høje temperaturer, at lerets overflade lukker sig fuldstændigt. Derfor kan min keramik tåle maskinvask - både glaserede og uglaserede overflader.

Underskrift_edited.png
"Alle mine produkter er håndlavet af mig i mit værksted.
Derfor er der ikke to produkter, der er ens."

 

IMG_8157.JPG
RILLE-serien

RILLE-serien har sit navn fra sine former. Rillerne er ikke blot dekorative, men gør også, at man har et godt greb omkring produkterne. 

IMG_7031.JPG
FORMA-serien

FORMA-serien er drejet og derefter præget med hånden. Formen skaber et naturligt og ergonomisk greb, så produkterne er nemme at håndtere.

Kopi%20af%20IMG_7119_edited.jpg
DROP-serien

DROP-seriens formsprog er inspireret af naturens enkelthed og ro. Dråbeformen skaber både jordforbindelse og lethed i produkterne. 

IMG_5623_edited.jpg
UNIKA keramik
 
Jeg laver gerne keramik på bestilling afhængig af opgavens omfang og karakter.
Send mig en mail med din efterspørgsel, så vender jeg tilbage hurtigst muligt. 

 

  • Black Instagram Icon

Følg mig på instagram, hvis du kan lide de ting, jeg laver og gerne vil vide mere om de seneste nyheder, processen og tankerne bag mine produkter.

Mød mig på kommende markeder

 

Påskemarked 2021_Face.jpg

Påskemarked hos MORGENFRUEN på Værvej 61, 8700 Horsens. 

Jeg vil være i butikken med min keramik torsdag til lørdag fra kl. 10-15.

Gå til shop