top of page
IMG_7611-kopi.JPG
Håndlavet keramik

 

Alle mine produkter er skabt af mig i mit værksted. Mine designs er karakteriseret af det umiddelbare, enkle og funktionelle. 

Mine produkter er klassiske i den forstand, at jeg arbejder med afbalanceret formgivning og tidløse overflader og farver, som passer ind i alles hjem - også om 10 år.

Da al keramik her på siden er lavet i hånden er ikke to produkter ens. Jeg arbejder i stentøjsler og brænder mine produkter ved så høje temperaturer, at lerets overflade lukker sig fuldstændigt. Derfor kan min keramik tåle maskinvask - både glaserede og uglaserede overflader.

Underskrift_edited.png
"Alle mine produkter er håndlavet af mig i mit værksted.
Derfor er der ikke to produkter, der er ens."
IMG_8157.JPG
RILLE-serien

RILLE-serien har sit navn fra sine former. Rillerne er ikke blot dekorative, men gør også, at man har et godt greb omkring produkterne. 

IMG_7031.JPG
FORMA-serien

FORMA-serien er drejet og derefter præget med hånden. Formen skaber et naturligt og ergonomisk greb, så produkterne er nemme at håndtere.

Kopi%20af%20IMG_7119_edited.jpg
DROP-serien

DROP-seriens formsprog er inspireret af naturens enkelthed og ro. Dråbeformen skaber både jordforbindelse og lethed i produkterne. 

  • Black Instagram Icon

Følg mig på instagram, hvis du kan lide de ting, jeg laver og gerne vil følge med i de seneste nyheder, processen og tankerne bag mine produkter.

Kommende Arrangementer
Kalender for forår 2023

 

Torsdag d. 16. marts
Ler & Vin

Vi laver ler og drikker et glas vin d. 16 marts kl. 19-22. Der er plads til 6 deltagere i værkstedet og arrangementet kræver tilmelding. Læs mere om aftenen her, og send en mail hvis du er interesseret i at deltage.
Ler & Vin foregår i mit værksted på 
Kingosvej 28, 8700 Horsens.
1 plads tilbage 


Torsdag d. 23. marts
Ler & Vin
Vi laver ler og drikker et glas vin d. 16 marts kl. 19-22. Der er plads til 6 deltagere i værkstedet og arrangementet kræver tilmelding. Læs mere om aftenen her, og send en mail hvis du er interesseret i at deltage. Ler & Vin foregår i mit værksted på Kingosvej 28, 8700 Horsens.
UDSOLGT


Torsdag d. 30. marts - torsdag d. 4. maj 
Torsdagskeramik
Keramikforløb over 6 torsdage fra kl. 19-22. Forløbet starter torsdag d. 30. marts og slutter torsdag d. 4. maj. Der er plads til 6 deltagere på holdet og arrangementet kræver tilmelding. Læs mere om forløbet her, og send en mail hvis du er interesseret i at komme med på holdet. Torsdagskeramik foregår i mit værksted på Kingosvej 28, 8700 Horsens.
5 pladser tilbageLørdag d. 8. april
Påskemarked i eget værksted
Kl. 10-15. Kingosvej 28, 8700 Horsens.

bottom of page