top of page
Torsdagskeramik

 

Ingen datoer på nuværende tidspunkt.

 

 

Vi skal arbejde med keramik hver torsdag i 6 uger.

Kursus med plads til 6 deltagere.

 

Pris: 3600 kr. pr. person. Pris er inkl. materialer.

Over 6 torsdage skal vi igennem keramikkens mange faser. Jeg introducerer dig for de grundlæggende formgivningsteknikker inden for keramik, hvordan man detaljerer og forfiner sine former, hvordan man kan få form og glasur til at gå op i en højere enhed og skabe helstøbte og smukke produkter. 

Vi skal arbejde med stentøjsler, hvor jeg gennem forløbet vil vise dig hvordan du med enkle teknikker kan lave dine egne kopper, skåle, vaser osv. Jeg stiller et udvalg af mine glasurer og penselglasurer til rådighed, så du efter formgivningsprocessen kan prøve at glasere dine egne ting. 

Jeg guider og hjælper dig gennem hele processen, og sparrer med dig, hvis du har nogle gode idéer, som du gerne vil afprøve. 

Kurset er for alle - om du er nybegynder eller har arbejdet med ler før, så hjælper jeg som du har behov for.

Forløbet tager udgangspunkt i at forme i hænderne, jeg underviser derfor ikke i at dreje. Hvis du allerede har erfaring i at dreje ler, er du velkommen til at bruge værkstedets drejeskive. Tid ved drejeskiven skal naturligvis fordeles, hvis der er flere, som vil bruge den.

Kursets pris er inkl. materialer og brændinger. Så frem det afsatte materiale ikke er nok, kan ekstra materiale tilkøbes. For god ordens skyld vil jeg nævne, at dette kursus ikke har til hensigt at producere emner med henblik på videresalg. Kurset er for dig som vil lære at arbejde med keramik og eksperimentere med forskellige former og formgivningsteknikker. 

Der vil blive serveret kaffe/te og vand under kurset. I er meget velkommen til selv at tage en lille aftensnack med.

Det er en god idé, at tage tøj og sko på, som må blive beskidt. Ler kan nemt vaskes af, men processen kan støve og svine en smule.

AFBUD: Kurset er ikke refunderbart og dvs. at hvis du én af gangene bliver forhindret i at komme returneres pengene for denne mødegang ikke. Hvis du bliver forhindret i at møde op, så send gerne en besked eller mail til mig.

Skulle jeg blive forhindret i at undervise, vil denne mødegang blive oprettet en anden dag - evt. forlænges forløbet med en uge.

OBS: Hvis der er færre end 4 tilmeldte forbeholder jeg mig retten til at aflyse kurset. Hvis dette sker, får du selvfølgelig dine penge tilbage. 

Mit værksted er i vores kælder, hvor jeg bor privat. Man skal derfor ned ad en trappe for at komme i mit værksted. Er man dårligtgående eller har andre gener ifht. at gå på trapper kontakt venligst mig.

IMG_8503.JPG
IMG_4393.HEIC
Keramik hver torsdag i 6 uger, ja tak! Send mig en mail hvis du vil booke en plads (:

 

IMG_8493.JPG
IMG_4388.heic
IMG_4394.heic
bottom of page