top of page
Vinterlygte Workshop

 

Fredag d. 24. november kl. 19-22  

Vi skal lave vinterlygter i porcelæn, som kan skabe hygge og varme i den mørke tid.

 

Workshoppen foregår i samarbejde med Anna Lund Keramik i Annas værksted i Væveriet/FÆNGSLET,

Fussingsvej 8, 8700 Horsens.

Pris: 600 kr. pr. person. Pris er inkl. materiale og brændinger af to emner samt lidt at drikke og snacks.

Der er plads til 30 personer på denne workshop.

 

Porcelæn er en meget fin slags ler, og har den fantastiske egenskab at være translucent, dér hvor godstykkelsen er tynd. Porcelæn er derfor perfekt i samspil med lys, hvor man kan lege med tykkelsen af materialet alt efter hvor meget gennemskin man ønsker i sin lygte.

 

Gennem de tre timer vil vi, Anna og Stine, inspirere og hjælpe jer til at komme i mål med jeres bud på en vinterlygte, og så vil vi selvfølgelig lære fra os af al den viden og erfaring, vi har omkring formgivning og forskellige arbejdsteknikker i ler. Alle deltagere vil (efter brænding og glasering) få to vinterlygter med fra workshoppen. I kan forvente at lygterne er færdigglaseret og brændt inden for 3 uger efter workshoppen. I forhold til afhentning af de færdige vinterlygter, aftaler vi nærmere på selve dagen. 

 

Kurset er for alle - om du er nybegynder eller har arbejdet med ler før, så hjælper og guider jeg dig undervejs, som du har behov for.

Workshoppen koster 600 kr. pr. deltager. Prisen er inklusiv materialer, brænding og glasur for to vinterlygter og der vil være mulighed for at købe mere materiale, hvis man ønsker, at lave flere lygter.

Betaling skal ske ved tilmelding.

Det er en god idé, at tage tøj og sko på, som må blive beskidt.

Ler kan nemt vaskes af, men processen kan støve og svine en smule. Det er en fordel med korte negle.

AFBUD: Der opkræves 300kr. i gebyr ved afbud der er foretaget en uge før kursusstart. Dvs. senest afbud d. 17. november, hvis ikke du ønsker at betale gebyr.

OBS: Hvis der er færre end 15 tilmeldte forbeholder vi os retten til at aflyse eller flytte arrangementet til en anden dato. Hvis dette sker, så får du selvfølgelig dine penge tilbage. 

IMG_3434_edited.png
IMG_3340_edited.png
IMG_3502.JPG
Vil du lave Vinterlygter sammen en os? Send mig en mail hvis du vil booke en plads :)
 
Vi glæder os!

 

IMG_3510.JPG
bottom of page